Gratis undervisningsmaterialer

Undervisningsmaterialet "Sport andet end bare sjov" tager fat på emner som fairplay og fattigdom. Foto af: UNICEF Danmark
Foto: UNICEF Danmark

UNICEF tilbyder en lang række undervisningsmaterialer og muligheder til alle skolens klassetrin. UNICEF Danmark laver løbende nye og spændende undervisningsmaterialer. Der er materialer til dansk, idræt, samfundsfag og tværfaglig undervisning. Materialerne er gratis, så det eneste der skal betales for klassesæt, film eller bøger er et ekspeditionsgebyr  på 75 kr. for klassesæt og 35 kr. for øvrige materialer. Materialerne kan bestilles via UNICEFs netbutik. Nogle lærervejledninger kan du downloade med det samme.